Concord Beacon Muse Xicato

De succesvolle Beacon Muse serie is recentelijk uitgebreid met de Beacon Muse Xicato en de Beacon XL Muse Xicato.

INDRUKWEKKENDE RESULTATEN VOLGENS DE TM-30-15 METHODE

De TM-30-15 meetmethode ontwikkeld door de IES is op alle manieren superieur aan de voor vele bekende CRI meting. In tegenstelling tot de 8 kleurstalen waarop de CRI (kleurweergave) berekend wordt, kent de TM-30 methode er 99 waarbij ook zeer essentiële roodtinten en huidskleuren meegenomen worden. Daarnaast wordt ook de gamut shift (tint/verzadiging) van de bron berekend, om zo een nog exacter beeld te krijgen van de kleurweergave van de LED.  De Beacon Muse Xicato heeft in de TM-30 testresultaten een Rf waarde 96 van en een Rg waarde van 103 wat garant staat voor een natuurlijke kleurweergave zonder de nadelige effecten van UV/IR licht.

MAXIMALE FLEXIBLITEIT MET EEN AANPASBAAR LENSONTWERP EN TAL VAN ACCESSOIRES

De Beacon Muse Xicato is voorzien van de bekende soft-touch ring waarmee de gradenbundel zeer exact ingesteld kan worden tussen de 8 en 52 graden. Verdere afstellingsmogelijkheden zijn er d.m.v. opklikbare accessoires. Zoals een snoot, louvre, bandvormige lens of een flappenset.

Het drie-fase trackarmatuur is te dimmen middels een geïntegreerde potentiometer. Op aanvraag is tevens aansturing middels Casambi (BLE) of DALI mogelijk.
De mogelijke kleurtemperaturen van 3000K, 3500K en 4000K maken dit een ideale oplossing voor musea, galerieën en retail waarbij enkel de hoogste kwaliteit voldoende is.

Soraa Snap System

Soraa Snap System

Soraa heeft een uitgebreide collecties retrofit lichtbronnen welke zich laten combineren met het Snap System om zo de hoogwaardige led technologie nog breder in te kunnen zetten.

Lees meer
ULTIMA, het meest veelzijdige minimalistische lineaire armatuur ter wereld

ULTIMA, het meest veelzijdige minimalistische lineaire armatuur ter wereld

In 2018 is LED Linear samen met toonaangevende lichtontwerpers gaan kijken wat nou de werkelijke wensen van het perfecte armatuur zijn. Een minimalistisch doch krachtig en veelzijdig armatuur, dat onderdanig aan de architectuur het passende antwoord is voor een groot aantal toepassingen. Meer dan 20 ontwerpen verder komt LED Linear nu met het antwoord op deze wens, ULTIMA.

Lees meer
VarioLED Flex Venus True Color

VarioLED Flex Venus True Color

Exact 10 jaar na de introductie van het innovatieve flexibele VarioLED Flex Venus armatuur komt LED Linear met haar opvolger, het VarioLED Flex Venus True Color Top View & 3D armatuur. Een flexibel armatuur wat zich laat buigen en zo legio creatieve toepassingen mogelijk maakt. Het opale polyurethaan is zo samengesteld dat een ongewenste kleurverschuiving vermeden wordt.

Lees meer