Concord Beacon LED Muse II

De succesvolle Beacon LED Muse serie is het ultieme middel om uw kunstcollectie juist uit te lichten!

Concord Beacon LED Muse II

GEEN LICHTUITDAGING TE GROOT MET DEZE ALLESKUNNER

De Beacon LED Muse II heeft een kleurweergave CRI >97 met een R9 van 90, dit staat garant voor een natuurlijke kleurweergave zonder de nadelige effecten van UV/IR licht.

MAXIMALE FLEXIBLITEIT MET EEN AANPASBAAR LENSONTWERP EN TAL VAN ACCESSOIRES

De Beacon LED Muse II is voorzien van de bekende soft-touch ring waarmee de gradenbundel zeer exact ingesteld kan worden tussen de 8 en 55º. Verdere afstellingsmogelijkheden zijn er d.m.v. opklikbare accessoires. Zoals een snoot, louvre, bandvormige lens of een flappenset.

Het één/drie-fase trackarmatuur is te dimmen middels een geïntegreerde potentiometer of fase-afsnijding. Ook aansturing middels Casambi (BLE) of DALI is mogelijk. Standaard leverbaar met een CCT 300K of 4000K en op aanvraag in afwijkende kleurtemperaturen.
Dit armatuur is in haar verscheidenheid de ideale oplossing voor musea, galerieën en retail waarbij enkel de hoogste kwaliteit voldoende is.

Soraa Snap System

Soraa Snap System

Soraa heeft een uitgebreide collecties retrofit lichtbronnen welke zich laten combineren met het Snap System om zo de hoogwaardige led technologie nog breder in te kunnen zetten.

Lees meer
ULTIMA, het meest veelzijdige minimalistische lineaire armatuur ter wereld

ULTIMA, het meest veelzijdige minimalistische lineaire armatuur ter wereld

In 2018 is LED Linear samen met toonaangevende lichtontwerpers gaan kijken wat nou de werkelijke wensen van het perfecte armatuur zijn. Een minimalistisch doch krachtig en veelzijdig armatuur, dat onderdanig aan de architectuur het passende antwoord is voor een groot aantal toepassingen. Meer dan 20 ontwerpen verder komt LED Linear nu met het antwoord op deze wens, ULTIMA.

Lees meer
VarioLED Flex Venus True Color

VarioLED Flex Venus True Color

Exact 10 jaar na de introductie van het innovatieve flexibele VarioLED Flex Venus armatuur komt LED Linear met haar opvolger, het VarioLED Flex Venus True Color Top View & 3D armatuur. Een flexibel armatuur wat zich laat buigen en zo legio creatieve toepassingen mogelijk maakt. Het opale polyurethaan is zo samengesteld dat een ongewenste kleurverschuiving vermeden wordt.

Lees meer