Soraa Snap System

Soraa heeft een uitgebreide collectie retrofit lichtbronnen welke zich laten combineren met het Snap System om zo de hoogwaardige led technologie nog breder in te kunnen zetten.

EEN GEBALANCEERD HOOGWAARDIG KLEURENSPECTRUM BREED INZETBAAR

Om het maximale uit de kwaliteit en levensduur van de Soraa led te halen is het Snap System ontwikkeld. Deze productlijn maakt het laagdrempelig om het lichtbeeld van de lichtbron op elk gewenst moment aan te passen. Dit maakt het systeem zeer dynamisch en kostenbesparend.

Denk hierbij bijv. aan een wisselexpositie waarbij de dynamische aanpassingen van een lichtsysteem cruciaal zijn voor de juiste belichting. Doordat de accessoires magnetisch zijn en stapelbaar op het frontelement van de lichtbron te plaatsen zijn, wordt enorm veel vrijheid gecreƫerd. Tot de mogelijkheden behoort het aanpassen van de gradenbundel, kleurtemperatuur, kadering en een louver om lichthinder te verminderen.

Tevens is er een volledig heldere snap beschikbaar welke gecombineerd kan worden met een kleurfolie voor een nog meer dramatisch lichtbeeld.

ZELDEN WAS DE OVERGANG NAAR HOOGWAARDIG LICHT EN LEGIO AFSTEMMOGELIJKHEDEN ZO EENVOUDIG

Doordat de snaps toepasbaar zijn op retrofit lichtbronnen van Soraa kunnen ook veel bestaande armaturen behouden blijven. De lichtbronnen kunnen als onderdeel van het al bestaande armatuur de lichtkwaliteit en mogelijkheden vergroten. Denk hierbij aan bijv. MR16 GU5.3 en GU10 spots, AR111 en PAR lichtbronnen. Dit maakt het een kostenefficiƫnte laagdrempelige en logische oplossing.